Mina oljor
dōTERRA Eteriska Oljor 
Hälsosam livsstil med naturens hjälp!

Söker du eteriska oljor av toppkvalité, och vill lära dig hur man använder dem för bästa resultat, så har du hamnat rätt:

  • I vår  Youtube-kanal  hittar du praktisk information om eteriska  oljor och om hur man använder  dem  för  fysisk och emotionell  hälsa, i hemmet, i matlagningen - men också  för  dina barn och djur! Vi har också en sida på Facebook.

  • Du kan köpa  eteriska  oljor via oss, både  enstaka oljor eller kit till förmånspris och i köpet ingår gratis rådgivning samt tillgång till vår användargrupp på Facebook.

Ett samtal med Thomas & Tisha om att arbeta med eteriska oljor och om hur det är att främst arbeta online.

Att arbeta tillsammans med andra som är intresserade av naturlig hälsa via doTERRA, ett företag med höga etiska krav och ett professionellt förhållningssätt, är givande, inspirerande och angeläget.

Varför dōTERRA?

Just "varför  dōTERRA" är en fråga du kommer  besvara  själv. Vi kan ge dig information och intellektuella  anledningar (bra  villkor  för  odlarna, mer en enbart "ekologiskt", terapeutisk grad, vetenskap, mm) men svaret  kommer du känna  när du själv  doftar på oljorna och får de på dig. Kontakta  oss  för att komma på en presentation eller få hem ett "smakprov"!

Innan Tisha valde just dōTERRA hade hon  testat en hel del andra  märken. Vi ska inte  uppge  några  namn  här, men det var allt ifrån  hälsokostbutikens  lokala  utbud till internationella  märken. Oljorna  gav dock aldrig den starka  hälsoeffekt  hon  senare  fått med dōTERRA.

Det  finns  ett  stort  antal parameter att tänka på när man väljer  eteriska  oljor, särskilt om man vill att de ska ge hälsomässiga  resultat (och inte  bara som parfym/kosmetika). Här är några  aspekter att beakta:

VETENSKAP
dōTERRA gör utförliga tester för att se till att oljorna som erbjuds håller högsta tänkbara kvalitet. Ca 70% av oljorna som dōTERRA får in för test godkänns inte! 

SOCIAL VERKSAMHET

dōTERRA har ett mycket speciellt koncept vad gäller odling: "Co-impact sourcing". Växterna som används för att utvinna oljorna odlas lokalt på den plats i världen där de växer som bäst (jämför t.ex. citroner odlade runt Medelhavet med växthuscitroner från Nederländerna). 

Oljorna kommer från ett 40-tal olika nationer, varav 26 av dem är utvecklingsländer. Det är ofta små familjeföretag som odlar växterna, eller skördar dem ute i det fria, med stor omsorg och kärlek. De skördas vid optimal ålder, i rätt säsong och oljan extraheras/destilleras på plats för att garantera att inga egenskaper går förlorade. 

Rent socialt så har man etablerat samarbeten med odlarna så att de får bäst betalt för sina grödor, så länge som de odlas enligt dōTERRAs krav (utan kemikalier, tungmetaller, mm).

Healing Hands är dōTERRAs egna humanitära verksamhet, där man bedriver en mängd stödprojekt runt om i världen.
Dessutom - att köpa en enstaka olja har stor positiv effekt på hela samhället - som du kan se i videon om Frankincense nedan.

Sist men inte minst, du som användare av dōTERRAs eteriska oljor via oss kommer inte stå ensam eller behöva undra vad du ska göra av de små flaskorna! I köpet ingår alltid gratis rådgivning, både före och efter ditt köp, tips och stöd vad gäller användning, inklusive en stödgrupp i Facebook där alla kan dela med sig och ställa frågor och både få och ge svar. Vi bedriver också gratis vidareutbildning för den som är intresserad att fördjupa sig i denna spännande värld.

 

Vi bor i Skåne men jobbar främst online. Tishas verksamhet är fokuserad på spanska, medans Thomas hjälper till på svenska och Sierenna håller fysiska klasser i Lund, Malmö och Staffanstorp.

När du kommer till en av våra klasser, finns det inga köpkrav. Inte heller efter ditt första köp (som ger dig rätt att handla för förmånliga medlemspriser) finns det några som helst förpliktelser att lägga in ytterligare beställningar. Välkommen att känna efter själv!

Vill du kontakta oss?
¿Quieres recibir mis boletines por email? Aquí tendrás contenidos exclusivos que NO publico en mi blog ni YouTube.

¿Quieres empezar a usar aceites esenciales?

Haz clic aquí

¿Te interesan los aceites esenciales?

¿Todavía no empezaste y no sabes cómo? 

¿O ya empezaste pero te falta saber más?

¡Echa un vistazo a mis charlas gratuitas

y cursos avanzados, así como los grupos de apoyo!

Mis cursos.png

©2019 by Tisha Klemetz. Proudly created with Wix.com